Jag kan bli så himla arg! Jag kan verkligen det! Jag vet att ni som känner mig väl vet om denna lilla egenskap medan ni som bara träffat mig någon gång eller så ser förvånade/tvivlande ut. Jag vet att jag kanske inte framstår som den som får ett utbrott på personen framför i kön som missar att det slagit om till grönt eller på damen som tränger sig före i kön. Kanske får jag inte det heller, jag retar liksom inte upp mig i onödan men ändå... Jag kan bli så himla arg!

Idag skulle jag, efter att ha jobbat hela dan, åka buss hem. Det fanns två sätt att åka antingen tog man en buss 16.10 som innebar ett byte med lite väntetid eller så väntade man ynka 10 minuter till och åkte en buss som gick direkt hela vägen. Jag valde det senare alternativet. Men jag borde självklart förstått att man inte ska ta för givet att bussarna följer sin tidtabell! Huttrande stod jag i regnet och väntade men ingen buss kom på väldigt länge. När bussen väl kom så informerade chauffören mig på ett otrevligt sätt om att han minsann inte tänkte köra hela vägen eftersom han var så försenad.

-Ursäkta?!

Jag tittade runt omkring mig och upp mot himlen men där var fortfarande regnmörk asfalt och askgrå himmel vilket måste betyda att jag fortfarande befann mig i Sverige. Ingenting tydde på att jag hade kapslats iväg till ett varmt och soligt land där bussarna sällan följer tidtabell. Dessutom pratade personen där bakom bussratten svenska när han bad mig att stiga åt sidan så att de andra kunde komma på bussen. Det otrevliga tonfallet fick mig att vilja skrika att en busschaufför är en man med glatt humör sådär så att det stänker saliv rakt i ansiktet på honom. Men en arg blick fick räcka innan jag mycket argt klev åt sidan.

Ja, så är det! Jag kan bli så himla arg!

Slog till på en rejäl fylla igår. Man visste precis när jag tog den näst-näst-näst-näst-näst sista att det skulle bli för mycket men ändå fortsatte jag. Sådär är det ibland. Tack syster för en väldigt lyckad förfest! Glas i kras brukar ju tyda på att det är ett riktigt kalas! Uppenbarligen var vår fest bättre än den i lägenheten under eftersom de valde att joina oss istället...

Träffade en mycket god vän som jag inte sett på ungefär jättelänge, det var roligt! Blev lite sorgset när man tänte på allting man har att ta igen. Sen hittade jag äntligen min välfyllda lilla pojke vinglandes i vimlet och så tog vi med varandra hem. Den promenaden resulterade i french-hot-dog-sås över hela min jacka och skavsår.

Nu ska vi köpa pizza...
Det finns så himla många bra filmer! Ännu fler är de bra filmreplikerna! Även en dålig film kan ju innehålla en och annan bra replik och en bra film kanske innehåller fler än en bra replik, enkel matte!

Några av mina favoriter:

-I'm also just a girl, standing in front of a boy, asking him to love her...    (Notting hill)

-You make me wanna be a better man.     (Livet från den ljusa sidan)

-Can I have one last first kiss?     (50 first dates)

Som ni ser är det från larvigt romantiska filmer som jag valt några av mina favoriter. Måste väl vara för att det känns som det är höst och man alltid blir lite romantisk-komediig på hösten. Jag vet inte om det räknas som en replik men minns ni sången "I wanna grow old with you" i Wedding singers. Den sjungs på flygplanet och är SÅ söt! Tänk om nån kunde börja säga sådana saker till en?! Eller måste man vid min ålder inse att man inte lever i en romantisk komedi?!

 Nä, jag ska väl göra mig i ordning så att jag hinner till systemet innan jag åker och jobbar.

Förresten har ansökningstiden för ett jobb som jag verkligen vill ha gått ut. Så nu är det snart bara att börja sörja antar jag!