Nu har denna midsommar också runnit förbi. En härlig helg i Varberg blev det, tack alla inblandade för det! Nu är jag snart ett år äldre också, brukar bli det omkring midsommar. Har insett att det inte kommer bli någon jordgubbstårta made with mom's love i år, lite sorgsen över det! Att försöka åstadkomma en på egen hand är alternativet som återstår... Antar att det är en del av att bli vuxen, något som verkar ske med stormsteg för mig den senaste tiden!

Idag spelar England sin åttondelsfinal också. Jag tycker att Svennis är värd ett VM-guld! Jag kan riktigt känna hur skönt det skulle vara att trycka upp det i ansiktet på alla de som åstadkommit motvind för honom på olika sätt. Kan det finnas en bättre revanch?! Go England säger jag!

Storhandlat idag, råkade ut för sådan där avstämning. Första gången! Hjälp vad nervös man blev att man gjort nåt fel och suck vad jobbigt det var att plocka alla varor en extra gång upp och ner ur påsarna. Visade sig att vi gjort rätt men att kassörskan missade att slå in en vara så det blev diff i alla fall. Nu börjar jag undra hur ofta det händer i vanliga kassor, kanske rent av går många kronor minus på att handla med själv-scanning?! Tål att tänkas på!




För fyra veckor sedan var mitt hår i stadiet när det inte blir bättre än en tofs. Ni kan tänka er hur det har utvecklats sedan dess! Men nu är det helt nyklippt. Ungefär lika långt som innan men mycket mera uppklippt. Härligt!

Ikväll blir det fotboll, fotboll och fotboll!


Idag har jag varit på skolavslutningar, det finns inget så härligt som när barn sjunger "Idas sommarvisa" och visslar "Vår på Saltkråkan". Självklart avslutades det hela enligt tradition med "Flaggan vajjar på sin stång, lyssna på vår sommarsång....." och tårtkalas. Nu är sommarkänslan här!

Dessutom är har VM kommit igång vilket förhöjjer sommarkänslan ännu mer!

Att dömma av allt detta och helgen som var kommer det nog bli en riktigt riktigt bra sommar!!!

Sverige, Sverige älskade vän
En tiger som skäms
Jag vet hur det känns
När allvaret har blivit ett skämt
När tystnaden skräms
Vad är det som hänt

Välkommen, välkommen hit
Vem du än är var du än är

Duka din veranda till fest
För en långväga gäst
I landet lagom är bäst
Vi skålar för en midsommar till
Färsk potatis och sill
Som om tiden stått still

Välkommen, välkommen hit
Vem du än är var du än är

Regnet slår mot rutorna nu
Men natten är ljus i ett land utan ljud
Och glasen glittrar tyst på vårt bord
Lika tomma som ord
Visst är kärleken stor

Välkommen, välkommen hit
Vem du än är var du än är
Välkommen, välkommen hit
Vem du än är var du än är

-Kent
Det har ju funderats över om vissa kanske är födda med så kallade diademskallar medan andra antingen får avstå hela diademgrejjen eller snällt stå ut med obehaget. Jag tror mig ha gjort en upptäckt här! Jag är inte helt klar med min slutsats men tror ändå att den lutar åt att visa att man faktiskt kan vänja sig! Alltså ungefär som man kan vänja fötterna vid ett par obekväma skor!
Återstår att se om de där knölarna som man kan få på fötterna av obekväma skor även kan växa fram bakom öronen efter flitigt och obekvämt diademanvändande...

Vill tipsa om en helt klart charmig blogg!