Jag brukar vara sjuk ungefär två gånger om året i snitt. Nu har jag varit sjuk två gånger på ungefär en och en halv månad!

Jag brukar aldrig bli så pass sjuk att jag inte kan utföra mitt jobb. Idag började jag tvivla efter att jag tvingats lämna rummet där vi satt och jobbade för en hostattack! Sedan fick jag en plötslig kallsvettningattack appropå ingenting, blev också lite knepigt att bara fortsätta med mitt jobb som om inget hänt. I mitt jobb ingår det ju trots allt att ha en del ögon på sig.

Vad är det som hänt?!

Jag förstår inte vad det är som vissa kilon finner så tilltalande med min kropp?! Det där som jag var så glad för att det hade gått upp i rök har visst behagat komma tillbaka igen. Hur?! Me not understand!!!

Idag är jag stolt över min gamla klassis som är så himla cool och är med och skriver historia redan efter ett halvår i tjänst! Iofs var det ett tag sedan hon utförde kanske det största under sin karriär men det var idag jag såg det i en viss tidning! SÅ collt alltså!

Är också stolt över min modiga väninna som satsar på det hon tror på! Kanske ser hennes blogg inte mycket ut för världen just nu men håll er uppdaterade, ni kommer inte ångra er!!!
Tror det officiellt är höst... Tydliga tecken såsom klippkort på lunchrestaurangen, plagget kofta känns plötsligt tilltalande och då menar jag inte den tunna typen somdras utanpå linnet frampå kvällen... Kvällarna blir mörkare och det kryps upp i soffan med filt och te och tända ljus och kanske det allra tydligaste hösttecknet av dem alla; Nya avsnitt av alla tv-program som legat i ide under sommarmånaderna. Känns ändå ganska okej med höst efter denna superba sommar...

LÄNGTAR, LÄNGTAR, LÄNGTAR tills vi flyttar!!! Under tiden jobbar jag på det sista dallret i joggingspåret.