Jag har överträffat mig själv med hästlängder idag genom att shoppa loss på bh:ar, helt olikt mig faktiskt! Jag har väldigt svårt att slå till när det gäller just bh:ar. Vet egentligen inte varför, det är inte så att har någon konstig storlek som gör det extra svårt för mig. Nej, Sveriges vanligaste bh-storlek borde inte innebära något problem. Jag tycker det finns många fina och allt sånt men det blir helt enkelt aldrig någon affär av. Men nu är bh-fronten uppdaterad och de gamla fula hemska sakerna ligger nere i soprummet i sin väl förtjänta sista vila. R.I.P mina gamla trotjänare!

Har faktiskt flytit nästan lite för bra på shoppingfronten det senaste. Nyinvigning av Gina-butik i shoppingcentret här nära resulterade i en klänning och en liten piké. Även en del annat har inhandlats så nu är det väl bara vårens vita byxor kvar (blir märket tiger modell skogsberg tror jag), de fanns inte i min storlek i butiken jag var in i idag så det blev en tröja istället =)
Så var planeringsdagarna med jobbet förbi. Temat var himla bra och det är bara att konstantera att hur gärna man än skulle vilja så är man inte speciellt förändringsbenägen. Är inte det himla lustigt egentligen?! Jag menar det man tycker är så himla bra och inte vill förändra har ju liksom tillkommit genom förändringar... Människan är en mycket mycket skrämmande varelse!!!
Idag sprang jag som hastigast in på Lindex i jakt på just ingenting speciellt och där lås de plötsligt. Precis de skorna jag vill ha! Blev inget köp dock på grund av snart avgående fädmedel men jag får hoppas att de finns kvar på måndag när jag har vägarna förbi igen! Ni ska få se så söta de var!

Planeringsdagar med jobbet torsdag-fredag. Tema: Ingen tycker om förändring men alla vill ha omväxling. Eller något i den stilen i alla fall, ungefär som att alla vill till himlen men ingen vill dö liksom... Ha kakan och äta den... Får se vad det blir av det hela!

Nu ska jag vårda mitt sår som jag lyckades få när jag körde ner handen i ett trasigt glas.

image7


Jag väljer att blint ignorera utmaningen tills vidare, återkommer till den vid senare tillfälle. Juat nu har jag fullt upp med att övertyga mig själv att jag behöver de här lattemuggarna oändligt mycket! Ska rusa till butiken som ligger här i närheten nu och kolla om de har dem.
Idag har jag sovmorgon. Jag har det en gång i månaden, himla bra påfund av mig faktiskt tycker jag! Inte förrän 12 behöver jag alltså ge mig iväg och jobba. Med den stundande auktorisationen blir det dock inte mycket till sovmorgon i bemärkelsen ligga i sängen och dra. Efter en liten middagsbjudning igår ligger jag en aning efter i tidsplanen också så det är bara att slita nu, som ni märker att jag gör! =)

Helgen blev förresten precis sådär underbar som jag föreställde mig den i fredags, sommarkjol och allt!

Nä, nu måste jag skärpa mig! Back to the books!

Fredag och solen skiner och SMHI lovar sommarvärme i helgen. Kan nog inte bli bättre!?

Kommit på det underbara med att titta på DVD-boxar och filmer i macbooken på tågresor.

Väntat en timme på maten på restaurang eftersom personalen glömt bort oss.

Köpt en himla fin väska!

Ätit underbar hotellfrukost, me love!

Fått nytapetserat i lägenheten, väldigt mycket room-service-känsla över det!

Just nu har jag förälskat mig i dessa. Suck för min stackars portmonä!

Just nu är jag irriterad! Irriterad på mitt kontrollbehov som nog kanske är grunden till de övriga sakerna jag är irriterad på... Skickade iväg det där stora irritationsmomentet på två ben till gymmet så jag slippet se det en stund, skönt! Men nu är jag irriterad för att jag skickade iväg honom för jag behöver in på hans inloggning på datorn för att kunna stänga ett program för att sedan kunna öppna samma program på min inloggning men han har lösenordsskyddat sin. Vad nu nyttan med det är när vi är hela två personer som använder denna dator?!

Imorgon åker vi väster ut över helgen. Hoppas att jag inte är lika irriterad då!!! Vill vara glad och söt flickvän hela helgen som planerat men just nu känns det låååångt borta!

Blev av med 30:- nyss också för att tre småkillar hade knytit varsit huckle på huvudet och ringt på min dörr. Vad ska man säga när de står där och ser fula ut liksom?! Hela korgen var smockfull av godis också, jag hade inget hemma eftersom irritationsmomentet valde att inte höra mig säga att jag ville stanna och köpa godis när vi var ute med bilen förut. Tanken att stoppa ner handen i korgen och ta och sen lägga tillbaka och få det att se ut som om jag lagt dit godis slog jag bort. Och det var uppenbart att korgen inte hölls fram som i ett "Varsågod, Glad påsk!" Men vad gör man inte för traditioner?! Och hade det inte varit så att jag redan innan var hemskt irriterad så hade jag tyckt att de var söta och att det är härligt med påsk och traditioner...