Det gick väl sådär med den uppsatta måltiden idag. Men jag skyller på att det var hiskeligt trångt! När de två första kilometrarna tagit lika lång tid som ungefär tre kilometer brukar ta insåg jag att det var kört. Men det gör inget, är mest bara kul att se att det kan locka så många och att det trots trängsel råder härlig stämning.

Druckit min veckodos av kaffe under eftermiddagen, inget att rekommendera precis! Magen blir ett enda stort kaos och huvudet känns som bomull på något vis.

Tror jag tackar för den här dagen och kryper ner med näsan i min Nesbo-bok!
Idag skiner solen och det är tur det för jag ska ge mig ut och springa en mil på Djurgården tillsammans med en hel drös andra hurtiga tjejer. Tiden från http://www.ifjol.se ska helt klart förbättras!

Sedan blir det liten trip ut till Favoritens morfar för försenat födelsedagsfika.
Idag ska vi ta med Favoritens mormor ut på en liten båttur. På båten bjuds det på lunch och som det ser ut nu i alla fall även sol. Härligt! Kanske blir det den sista sommarutflykten 2008. Hur gärna man än vill vara optimist och föröska suga ut den sista värmen så har det slagit om till höst. Om det sen är mentalt eller inte spelar inte så stor roll...

Måndag: -
Tisdag: Core
Onsdag: Spinning
Torsdag: Spinning
Fredag. Core

Har bara kört halvtimmespass denna vecka för att känna efter lite och komma igång efter sjukan förra veckan. Allt känns bra och nu är jag på gång igen!
Sitter med en kopp te och på tv är det "Vakna med the voice". Har faktiskt provat något nytt idag, redan! Gick iväg och tränade Core nu på morgonen, superskönt! Snabb promenad dit och hem och nu har jag ätit frukost nummer två och ska snart in i duschen. Så skönt att träningen redan är gjord, nu kan jag bara ta helg direkt efter jobbet i eftermiddag. Skönt! Blir helt klart en repris nästa vecka!

Passet var på det nya Satset här i närheten. Himla fint! Fräscht när allt luktar nytt och liksom fortfarande skiner och blänker... Det bara kliar i fingrar och muskler att få använda allt det nya fina! Mycket bra för träningsmotivationen, om den nu behöver stimulans i mitt fall?!
Jag vet att det kanske låter korkat och dumt men är det inte lika bra att bara fiska upp all torsk och äta upp den så den är slut sen. Då finns det liksom inget att spara på...

Så brukar jag göra med mina godispåsar i alla fall. När jag med godispåsen i knät tänker att det räcker nu, jag ska inte äta med godis utan spara det som är kvar till en annan gång så drabbas jag av ångest över att jag över huvud taget äter godis och vräker i mig alltihop istället. Så finns det liksom inget att spara på...

Kanske kan det hända att torsken fyller en helt annan funktion i eko-systemet än vad mina godispåsar gör men annars tycker jag det är ett vinnande koncept!
Provade med lite core idag för att se om kroppen är redo för träning igen men jag vet inte om jag blev så mycket klokare. Är trött och liksom "tung". Inte sjuk längre precis men känner mig ändå inte helt som mig själv. Ibland kan man ju liksom ha vilat sig tröttare om ni förstår men det känns inte så heller. Kan det kanske kanske kanske vara såhär latmasken känns?!
"Hur var filmen? Rekommenderas?" -Jeanette om Mamma mia

Mer som en lång fin musikvideo med lite handlig än som en film där alla ständigt brister ut i sång.

Har varit till Göteborg och vänt, lite reunion med gamla studiekompisar. Ute i sista minuten med biljettbokningen därför blev ditresan alldeles för dyr. Blev snål och bokade en sista minuten biljett för ungdom till hemresan. Magen knep av dåligt samvete från samma sekund som mina fingrar klickade på slutför köp. Väl framme vid biljettautomaten hade min mobil där bokningsnumret som krävs för att kunna få ut biljetten tuppat av på grund av batteribrist. Inger bokningsnummer ingen biljett.

Gissa om jag insåg att ärlighet varar längst när jag tvingades lösa en ny biljett på tåget?
Ikväll blir det bio

Måndag: Core

Sedan blev jag sjuk... Hoppas på att jag kommer igång i början på nästa vecka!
När jag som bäst höll på och maskeringstejpade runt dörrkarmen mellan hall och sovrum slocknade allt. Ovädret har tydligen gjort mig strömlös. Jaja, inget annat att göra än att slå sig ner i soffan och glo på regnet eller läsa en bok. Kanske ska ställa fram lite ljus ifall det blir långvarit.
Ingen bättring idag. Har i alla fall tagit mig ut lite i den sköna höstluften (varför vill jag skriva höftlusten?!). Efter 30 minuters mycket lugn promenad behövde jag vila så det blev en Aftonbladet och en Ananassplit på bänken utanför närlivset. Sedan hyrde jag film och gick hem och somnade till den. Jag hoppas verkligen att jag mår bättre imorgon. Då står lunchdejt på programmet. Som tur är lider hon av samma åkomma som jag så vi behöver i alla fall inte vara rädda att smitta varandra.


Vad jag roat mig med idag...
Nu har jag skurat badrum och kök, dammsugit och kollat klart på Desperate Housewives. Nu överlämnar jag till Stefan Holm att underhålla mig en stund. Sedan ska jag kanske orka gå iväg och köpa halstabletter och isglass.
Blev ganska kall efter loppet i lördags trots påklädning. Igår började halsen göra lite ont. Under natten har det självklart utvecklats till något helt galet i halsontväg! Men i övrigt ganska pigg, allså inte trött och hängig som man kan bli. Bara helt vansinnigt ont i halsen!

Har i alla fall tvättat lite och oljat in köksbordet, något som stått på den oskrivna att-göra-listan hur länge som helst nu.

Just det, avbokat träningen jag bokat ikväll också. Lika bra va?!
Ikväll är det dags för Midnattsloppet igen. Kikade lite på gamla tider och ifjol gick det på 00:58:35. Tror målet ikväll blir 55min. Hoppas det kan gå vägen, annars får jag vara glad ändå!
Måndag: Muskel
Tisdag: Bodypump
Onsdag: Spinning
Torsdag: Löprunda
Fredag: Spinning och Core

Nu är det härligt att sjunka ner i soffan med chipsskålen!
Väderflickan på SVT har blågrönt hår, det brukar häxor ha.
Har spenderat kvällen med Favoriten och alfapet. Förlorade som vanligt, mycket irriterande. Nu ska jag göra mig i ordning och försöka sova lite tidigt så jag orkar arbeta imorgon.


Idag blev det spinning. Tyckte jag kände igen tjejen på raden framför och visst var det Bella.

Nu ska jag snart ta och laga mat. Lammfärsbulgur står på menyn idag, ingen aning om ifall det är gott eftersom middagsfrid står för recepten denna veckan. Laxen som vi åt igår var i alla fall smaskig! Är ju fyra portioner varje dag så det blev en repris till lunch idag också och det smakade lika bra då.

Har dåligt samvete för att jag sitter inne när solen skiner. Kanske skulle ta med mig boken ut men när jag gjorde det igår blåste det så kalla vindar så efter 15 minuter med gåshud gick jag in igen. Jag önskar att Sverige kunde vara lite mer sol- och värmesäkert. Gärna mer än två veckor per år tack!

Uppdatering. Lammfärsbulgur var supergott! Och enkelt att göra!
Förra årets sommarfest verkar ha varit en höjdare den med...

Idag är det återigen en ganska händelselös dag. Har i alla fall trillat in ett jobb nu på morgonen, så får man göra lite möda för lönen också. Känns bra. Nu tror jag att jag ska ta med mig min bok ut i solen en stund.

Helgen rann förbi som en vårflod. Det var ju helgen då vi samlas famlijen och har lite sommarfest. Lika trevligt varje gång! Silllunch i det lugna, promenad "runt" sjön, grillmiddag med världens godaste potatissallad, femkamp och en massa skratt... Som det ska vara!

Idag är jag trött, ska nog inte göra så himla mycket. Träna en sväng och handla lite. Tvättstugan ikväll. Får också vår första leverans från http://www.middagsfrid.se
Det magiska datumet!

Sitter och väntar på syster som ska komma och spana in lägenheten. Alltid lite smånervöst när folk ska komma och kolla, men så är det väl, Kommer aldrig glömma vad favoritens mormor sade när vi berättade att vi köpt lägenhet.
>>Det spelar ingen roll vad ni köpt så är det ändå alltid någon som kommer tycka att det inte är bra.<<


  • Måndag. Spinning och Core
  • Tisdag. Bodypump
  • Onsdag. Muskel
  • Torsdag. Löprunda
  • Fredag. Bodypump
Jag vet, det håller på att gå för långt igen!
Nej, halsontet har inte utvecklats till något mer. Fryser lite bara, men det kan ju vara ruggvädrets fel.

Nu ska jag göra mig i ordning och ge mig iväg på lunchdejt. Det är ungefär allt jag har att göra idag. Hoppas verkligen att jobben drar igång snart så man får ut och göra lite nytta igen!

16-tiden. Hemkommen från lunchdejten. Tog en lång promenad från ena stadsdelen till den andra och slog till på ett par löparbyxor och en sport-BH på vägen. Känner liksom på mig att jag behöver nån sorts liten uppmuntran för att komma ut på den där löprundan jag bestämt jag ska ta ikväll!

20.30-tiden. Kom iväg på löprundan, snittpuls 79% och maxpuls 89%. Nöjd och myduschad sitter jag nu i soffan och ska kolla filmen vi hyrt. Favoriten ska bara bli klar i duschen och jag ska bara hälla upp en kopp te.
Hemma igen, lite småberusad efter att ha delat en flaska vin med trevliga middagsdejten.

Försöker hitta hotell till Septemberresan, går sådär! Men tror vi bestämt oss, tur att jag ska till butiken imorgon eftersom det inte finns på sidan.

Nu ska jag krypa ner mellan lakanen.
Idag har jag tränat. Känns bra att verkligen ha kommit igång. Och så finns det ju så mycket mer att välja på nu när vi flyttat till lite centralare marker. Känner dock någon sorts aning av begynnande halsont, kanske blir det ingenting av det eller så är det min tur att bli förkyld. Den som lever får se! (Observera att jag INTE hade ont i halsen när jag gick och tränade utan att detta har börjat kännas under eftermiddagen!)

Har gjort ett försök med att måla golvlisterna. (Färdigrenoverad är inte hela sanningen Caroline!) Men jag vet inte, det stannade mest vid ett försök på några decimeter. Förbannat svårt att inte få färg på golvet, hur man än täcker känns det som. Tips?!
Får se vad favoriten säger när han kommer hem.

Har varit på biblioteket idag också. Och fixat min gren till femkampen som ska gå av stapeln på familjefesten i helgen. Nu ska jag snart ge mig iväg på middagsdejt.

Hade tänkt att jag skulle åka och köpa färg igår och måla listerna. Men så tog jag och började i boken som jag lånade nyligen och vips så hade hela dagen gått. Jag säger bara låt ditt liv stanna en stund och LÄS DEN!


När livet stannar - Malin Sävstam


Idag är det lite molningt. Jag vet inte vad jag ska göra, är fortfarande lite trött efter helgen... Vet inte om jag ska ta och träna. Borde åka och köpa färg till att måla lister och sådant men har inte så stor lust. Mest för att det känns som att det inte kommer synas att man målar dem eller ej. Eller jo det kommer ju synas men... Inte sån omvälvande förvandling som att måla alla väggar i hela lägenheten precis. Men kanske ska ta tag i det ändå...

Fast först ska jag nog ta en lugn förmiddag.
I helgen har det varit kalas i småstaden. Kalas i form av öltält, spelande band på scen och mycket folk på stan. Slog till på en sådan här i fredags. Kändes mindre bra igår kan jag säga, men man ska väl veta att man lever ibland också. Det värsta tycker jag är ångesten som infinner sig dagen efter över de där sakerna man gjort och sagt som man liksom minns men samtidigt inte kommer ihåg. Jag har alltid tyckt att det är det värsta med att vara bakfull; ångesten. Jag tänker då inte på att de runt omkring mig (kanske förutom syster just den här gången...) antagligen är lagom förfriskade de också. Men å andra sidan om man inte märker att de är det måste det kanske innebära att man är värst själv?! Annars märker man ju hur fulla alla andra är, om man ligger snäppet under på promilleskalan menar jag.

I alla fall blev jag igår slagen med hästlängder av samma syster som nämns ovan. Och jag tycker inte att hon behöver ha speciellt stor ångest över något som jag vet i alla fall så antagligen...

Äh, börjar trassla in mig i resonemanget här! Så ska ta tag i dagens uppgift: göra helt i ordning här i lägenheten, alltså packa upp de sista lådorna och möblera allting så att det inte ser bara inkastat ut.
Sedan tror jag det blir bio eller hyrfilm ikväll...