Tiden att slå är 59 minuter och 40 sekunder.

Det blev en förbättring med 3 minuter och 33 sekunder (tror jag, om jag räknat rätt..). Väldigt nöjd är jag i alla fall med årets tid 56 minuter och 7 sekunder!
Nu har vi precis ätit middag och ska bege oss mot city för att sjunka ner i varsin biofåtölj.

Måndag: -
Tisdag: -
Onsdag: -
Torsdag: Löprunda
Fredag. Core
Tänk Vänner, Rachel och Ross försöker reda ut vem som stötte på vem den där kvällen när Rachel blev gravid. Det som löser hela historien är att Ross råkat fånga kvällen på film. OCH att Rachel kört The Europe-story.

"Have I told you about when I was backpacking through western Europe. I was just outside of Barcelona, at the mountain Tibidabo...."

Vi var där!


Utsikt från Tibidabo
Har inte varit så mycket för bilder på mig själv eller nära och kära här på bloggen men när lillasyster min har knåpat ihop det här fina kan jag inte låta bli... Så, här är några av de människor som jag tycker väldigt väldigt väldigt mycket om!




Tålamod Jeanette, bilder och reseberättelse kommer! Men jag lovar ingenting det är det enda jag kan hålla =)
Inatt när ni summerar kvällen med kompisar på väg hem från krogen kommer vi vara på väg till flygplatsen. Final destination Barcelona! Ska bli så skönt!

Måndag: Spinning
Tisdag: Spinning + Core
Onsdag. Muskel
Torsdag: Löprunda
Fredag: Core
Tidig fredagsmorgon. De senaste sådana har jag vid den här tiden preics varit i färd med att avsluta ett core-pass. Så var planen även idag men sängen har blivit så skön de senaste mornarna. Nu sitter jag här och ångrar mig. Ska snart ge mig iväg och jobba, slutar halvtolv så får väl boka ett lunchpass istället. Ja, så får det bli faktiskt!
Idag, efter en lång heldag jobwise, var det en liten löprunda som stog på mitt oskrivna program. Ju närmare hemmet jag kom desto mer kände jag hur stor risken var att jag aldrig skulle komma iväg på den där rundan. Problemlösarfokuserad som jag är slank jag in på Coop nära för att skaffa någon liten belöning. Slog till på en nyhet såklart! Marabous nya Lakritschoklad blev det. Med löprundan och middagsdisken avklarad sjönk jag ner i soffan med en kopp te och min lilla belöning. 

Recension:
Den smakade inte illa men jag kommer inte köpa den igen tror jag. Blir jag bjuden kommer jag ta en bit men förvärvar jag på något vis en alldeles egen Marabou chokladlakrits kan ni räkna med att jag kommer bjuda!


Nu är det höst på de allra flesta sätt. Har till och med bytt ut min svalkande smoothie-frukost mot gammal hederlig gröt.

Jag gillar Rix Morgonzoo med Roger, Titti och Gert. Gissa om jag blev glad när jag läste att de skulle sända redioprogrammet på tv. Precis som Vakna med The Voice gör. Men så beviken jag blev igår när jag insåg att jag inte gillar Rix Morgonzoo på tv, trots att det är samma program som på radion. Jag föredrar Vakna med The Voice på tv som jag aldrig skulle få för mig att lyssna på på radio. Det känns en aning förvirrande det här...

Ta inte illa upp Roger, Titti och Gert men jag föredrar att slippa se er. Jag vill endast höra era röster i mina lurar, inget annat. Frågan är om programmet på radio kommer bli lika bra att lyssna på nu när jag har bilden av dem från tv i min hjärna?!
Har träffat hela goa företaget som jag jobbar på idag för ett litet frukostmöte. Blev avtackad med fina blommor och litet hjärta. Bara tio dagar kvar nu, sedan blir det byte av arbetsgivare igen.

Nu är jag bara hemma för lite sen lunch, sedan väntar eftermiddagsjobb...

Har precis klarat av söndagsmiddagen och med det är alla recept från Middagsfrid för denna gång tillagade. idag var det Linssoppa på menyn, vet inte vad jag ska säga. Det slank ner och jag är mätt i alla fall.

Har lyckats bli av med allt mitt slitna hår i dag också. Blev ingen stor förändring tyvärr men känns ändå mycket fräschare att inte gå omkring med en decimeter slitet hår! Nu är det alltså lite kortare och lite mindre uppklippt. Det får vara så ett tag tills jag orkar ta tag i det på riktigt och göra något nytt.

Nu ska jag vila på maten med min bok, tror jag ska ta och läsa ut den ikväll. Planerar en tripp till biblioteket imorgon nämligen.

Måndag: Spinning
Tisdag: -
Onsdag: Löprunda i regnet med min nya fina löparjacka
Torsdag: CorePuls
Fredag: Core
Jag hade tänkt mig en så mysig kväll... Skulle till frissan, äntligen! Bli av med allt det slitna och kanske till och med få till någon lite ny form på barret. Efter det tänkte jag mig att jag skulle komma hem till en lagad middag, köttet lade jag själv i marinad igår. Eventuellt kanske ett glas vin till det. Någon smarrig efterrätt. Sedan en lång, lugn kväll för att lära känna den där människan som visst bor här med mig, har knappt sett han på en vecka nu.

VS

Vid strax före lunch dök ett oplanerat jobbuppdrag upp. Ikväll 18.30-20.30. Avbokat frissan, måste nog värma några matrester innan jag drar iväg. När jag kommer hem tror jag att jag kommer somna i soffan ganska snart...
Ikväll på väg hem från uppdrag gick jag från det ena färdmedlet till det andra. Eftersom färdmedel i denna stad finnes under jord trampade jag med mina trötta ben uppför en trappa. Vilka får jag syn på? Lite oväntat var det Blondinbella och hennes Storstadspojke som var på väg ner för trappen jag var i färd med att bestiga. Min lilla hjärna är just nu upptagen med vart de kunde tänkas vara på väg?! Kanske får jag läsa det snart...

Vet inte vad det tyder på att jag känner igen två bloggare på stan?! Är jag en nörd nu?!

Idag har jag gjort något som jag aldrig gjort förut; frikadeller! Ärligt talat har jag nog inte ens gjort köttbullar själv... Men vi har mat från Middagsfrid denna vecka så då får man chansen att prova nya grejjer. Det blev riktigt gott och var himla enkelt! Tror favoriten kommer gilla sin matlåda imorgon...

Nu ska jag ge mig ner i tvättstugan igen, inte en enda träningspalta ren nästan. Tror jag trotsar vädret och ger mig ut på en liten löprunda i väntan på att tvättmaskinerna ska bli klara. Hittade ju äntligen en löpjacka idag, det höjer suget efter att ge sig ut och springa runt och se snygg ut. Vädret däremot gör sitt till för att min rumpa kommer stanna i soffan resten av kvällen, vi får väl se!

   
Här kokas mina goda frikadeller långsamt i sin tomatsås...
Idag är det måndag. En ledig sådan för min del. Ska nu ha en lugn förmiddag med lite dvd-boxar som syster hade med sig igår. Sedan blir det lunch-spinning och efter det åker jag ut till småstaden och mamma. Har bokat systerdotter för en bio och sedan blir jag kvar där inatt. Lite jobbiga grejer gör att hon kan behöva lite avkpooling och mamma kan behöva en kram så...

Längtar så till kommande helg som är den första på 7 veckor utan några planer. En helt blank helg ligger alltså framför oss och i och idag börjar nedräkningen!
När fredagskvällen är så trevlig som den var igår kan huvudet göra lite ont när man vaknar på lördagsmorgonen.

Hittade en supermysig liten krog här på ön som, att dömma av de fullsatta borden, säkert väldigt många känner till. Men den var så härligt bra att jag skulle vilja behålla den för mig själv, ni vet som den där paradisstranden på Kurreduttön man skulle vilja ha som sin egen men samtidigt var den så bra att man vill berätta för alla om den.

Klart är i alla fall att jag inte alls borde ha sådan huvudvärk av den lilla mängd vin jag intog men tydligen så blev verkan lite större än orsaken den här gången.
"Maja, varannan dag är helt perfekt. Vila, återuppbyggning av kroppen, är a och o. Annars blir det motsatt effekt. Allt det där vet du ju!" -Lisa om Fast

Ja, visst är det där med vila en kunskap jag besitter och ändå ser träningsveckan som gått ut såhär:
Måndag: Spinning
Tisdag: Löpning
Onsdag: Step
Torsdag: Spinning
Fredag: Core

Men samtidigt som man kan tycka att det är för mycket med träning varje dag så kan man ju faktiskt tänka att våra kroppar är gjorda för så mycket mer fysisk aktivitet än vad vi i vardagen utsätter den för. Det är ju inte som att jag har ett fysiskt jobb eller gör så himla mycket annat än just träningen. Men jag vet! Det måste bli lite sundare i min hjärna så att ångesten över en dag om två veckor som inte ser ut att lämna utrymme för träning kan hållas stången!
Jag kan inte sluta träna. Jag vet att det har gått för långt men kan inte hålla mig borta från fysisk aktivitet ändå. Min hjärna är som en missbrukares abstinenta hjärna. Så... Bara hemma över lunchen för att kasta i mig lite rester från igår och hämta träningskläder till passet jag bokat efter eftermiddagsjobbet. Hur har det kunna bli såhär igen?! Kanske varannandagsregeln får börja gälla igen så jag får det lite mer under kontroll...

Har tagit en springtur runt hela denna majestätiska holme jag bor på. Lagom långt, bitvis aningens för mörkt för en ensam tjej i min storlek och härligt okuperat. Filar nu på en ny lista till min lilla Shuffle, eller om man ska kalla det att jag uppdaterar den gamla? Tar tacksamt emot era tips på de där låtarna som får er att orka den sista kilometern på löprundan, den sista push-upen på styrkemattan eller den sista halva minuten på spinningpasset.

Nu blir det jag och Nesbo i sängen. Förhoppningsvis dröjer inte favoriten allt för länge med att komma efter.
Åh, vad härlig den här dagen var för ett år sedan! Lite skillnad mot dagens klädrotande (läs ratande), stressdusch och snart iväg till morgontrånga resan till jobbet. Vet vad jag ska göra på söndag i alla fall!
Jag vet inte vad som har hänt men jag har blivit snål. Idag till exempel så hittade jag en kofta som jag såg på en tjej i helgen och blev så avundsjuk på, men slog jag till? Nej! För jag har drabbats av något snålande personlighetsdrag plötsligt. Jag har råd, jag behöver en kofta, jag hittar en som jag vill ha men ändå låter jag den stanna i butiken. Jag vet inte vad som hänt?!

Samma sak var det i förra veckan när jag fick ögonen på en tunika-klänning som skulle varit super att ha till att jobba i. Men slog jag till? Nej! För jag har drabbats av något sparafenomen plötsligt. Jag har råd, jag behöver alltid kläder att jobba i, hittade något jag ville ha men ändå fick den stanna kvar i butiken. Något fel är det!

Jag tror ju inte att jag blir rik och lycklig av de här spara-fasonerna precis, jag behöver inte ens spara! Jag har stålars! Nej, får väl boka tvättstugan så jag har något att klä på mig i veckan för nya tillskott verkar man inte kunna vänta sig.