Tränade jag och favoriten ett kombipass, superhärligt! Favoriten var ju som sagt inte så sugen på en returmatch i boxning så vi tog ett annat alternativ och hör och häpna; detta kan man tänkas göra fler gånger.

Nu väntar vi på att våra smörgåsar ska bli klara i ugnen.

Bilen som skulle dra alla våra saker och prylar över hela Sverige har gått sönder (nåt med bromsarna) så nu letar vi febrilt efter något likvärdigt att fästa släpet på...

Fick höra i fredags (iofs var det från en mun med viss alko-lukt som jag dock inte kände eftersom vi språkde via en sådan där mobiltelefon) att jag uppdaterar för sällan. Är det inte underligt hur tiden aldrig verkar räcka till?! Som min farfar, gammal och klok och snällaste farbrorn i byn, sade:

Det är konstigt när man blir gammal, dagarna är så långa men tiden går så fort.

Tål att tänkas på!
Det var verkligen kul att boxas lite!!! Det allra roligaste var kanske att se hur min lilla favorit löste uppvärmningen helt utan kordinationsförmåga, krävde en hel del för att inte skratta kan jag säga!
Tror inte att vi kan utse någon vinnare av fighten, fick in en smäll på min motståndares haka med mitzen dock.... Helt klart blir det repris på det passet för min del, favoriten lät mer tveksam.

Idag har det blixtrat och dundrat, blir så förvirrad! Hur ofta upplever man åska i sin vinterjacka liksom?! Nä, men ungefär så känns det! Helt skumt ju!! Men det är väl såhär det blir när inte tillräckligt många orkar bry sig om saker som växthuseffekt och ozon och allt sånt där...

Någon som har tips på jacka-modell?!




Då smäller det! Jag och favoriten ska träna KiBox =) Ser fram emot det oerhört! Härligt att få "slå på varandra" i en timme =) Tror inte man får billigare relations-terapi än så faktiskt! Rapporterar imorgon, om jag överlever!

Har fått en lägenhet också i en liten ort som rimmar på bimbo. Men vi får nöjja oss medan vi väntar på lyan med den stooora balkongen med sjöutsikt!! Gissa vems balkong det blir kommer att drickas Chardonnay ur kartong på?! =)

På jobbet rullar det också på!