Jag har fortfarande problem med träningen. Inget riktigt sug... Kanske har jag sett till att kroppen samlat på sig för mycket negativa minnen den senaste tiden. Göteborgsvarvet var ingen höjdare, Milspåret blev också tungt och Bodypumpen i fredags ska vi inte tala om. Alla utfall och knäböj känns fortfarande i rumpa och lår som inte upplevt styrketräning på väldigt länge.

Nu sitter jag här med avbokat jobb och alltså inga ursäkter för att inte ta den där rundan i löpstassen som latmasken satte stopp för imorse. Jag vet verkligen inte vad som tagit åt mig... Det är väl inte så mycket att sitta här och fundera över egentligen. Tänk inte, bara gört!
Här sitter jag och värmer mig med filt och te medan favoriten slamrar med middagskok i köket. Finns det något bättre än att känna sig ompysslad?

Clean - Simply soap

Kan tipsa om parfym.se som inte bara har väldigt bra priser utan även levererar med oslagbar snabbhet!

Idag åkte det långa håret av. Har varit mycket snack och lite hockey på frisyr-fronten ett bra tag nu men idag fick det vara nog! Riktigt kort, riktigt nöjd! Nu är det slut med hästsvansar, flätor och knutar. Äntligen! Kommer säkert svära när jag inte ser var jag springer för att håret inte går att sätta upp men vad gör det om hundra år när håret blivit grått och trillat av?
Ska packa ihop lite paltor och springskor och startbevis till Göteborgsvarvet innan jag blir upphämtat av Mor, Systrar och Konditorn. Har jobbat en liten stund nära sådant där farligt stort shppingcenter. Men eftersom det finns ovanligt lite månad kvar i förhållande till lön så tog jag ett varv. Två små sommarblusar, en sjal och ett par chinos senare var jag klar. Egentligen behöver jag jobbkläder, klädångest-uppdrag i snar framtid och som alltid när årstiderna skiftar framstår garderoben tom. Men får skaffa det en annan gång, snart semester ju!

Nej, till den där packningen... Sedan en kaffe i solen medan jag väntar!

I helgen är det dags för mitt sjätte varv runt Göteborg. Har funderat lite över vad jag ska sätta upp för måltid. Vill ju gärna slå fjolårets 1.49 men vill ha ett realistiskt mål, inte lägga den där berömda ribban vid stjärnorna. Någonstans närmare grantopparna tror jag den ska få hamna. Men vad det innebär i timmar och minuter... Kanske inte mer precist än något mellan 1.45-1.53 får duga som måltid.
Återkommer med resultatet!
Tog sovmorgon eftersom morgonen blev avbokad. Gick ut på en sen morgonpromenad, väldigt skönt! Nu ska jag väl börja göra mig i ordning för att jobba några timmar. Annars händer inte mycket...

Jag har förlorat mig i boken Allt för min syster av Jodi Picoult. Det handlar om hur 13-åriga Anna, efter att hela sitt liv levt som en reservdelsbank till sin cancersjuka syster, stämmer sina föräldrar för att själv få bestämma över sin kropp.
Hey, Soul Sister - Train
Fireflies - Owl City
Keep On Walking - Salem Al Fakir
I Gotta Feeling - Black Eyed Peas

Whataya Want From Me - Adam Lambert
...för t-shirtlöpning!
Nu börjar väl den lediga långhelgen närma sig halvlek. Räknade efter att jag varit bortrest fem av de senaste sex helgerna. Inte undra på att det känns alldeles, alldeles underbart att bara vara hemma. Bäst av allt är att Favoriten är det samtidigt!

Igår fixade vi nya gardiner och blomster till vardagsrummet. Blev väldigt bra!

Bakat hittils:
  • Filmjölkslimpor
  • Frukostfrallor
  • Kardemummakaka
  • Ciabatta
Tänkte röra ihop en ny laddning med Mellismuffins också sedan får det vara bra för den här gången.

Nu blir det snart köttbullar och potatismos, Favoriten rullar och mosar för fullt...

Efter tre helger, tre städer, tre hotell känns det konstigt med en långhelg hemma. Inte speciellt mycket planer heller. Det känns bra konstigt i alla fall, skönt konstigt!

Kristi himmelfärd 2009.
Vissa gånger är avbokade jobb väldigt uppskattat. Som idag. Nu hinner jag baka lite att dämpa ekot i frysen med, tvätta lite kläder, städa lite lägenhet och bäst av allt är att jag hinner dricka kaffe och äta choklad till Beverly Hills 902 10. Vårsolen ignoerar jag!
Har kört fast lite när det gäller träning, främst löpningen. Stannar allt oftare kvar i slöläge med latmasken som sällskap när jeg egentligen ska ut och svettas. Att gå till SATS mellan jobb verkar vara det som fungerar just nu. Kanske är det då det som jag ska ägna mig åt? Men med två halvmaror coming up känns det inte som det ultimata träningsupplägget just nu. Vet inte riktigt vad jag ska göra?

Att shoppa lite nya träningssaker brukar fungera som en bra boost för träningssuget. Men jag kan inte komma på vad jag skulle köpa?

Att ha en mara att se fram emot har också två gånger gjort sitt för träningssuget. Ska jag alltså anmäla mig till någon höstmara? Men om inte Broloppet, ett lopp jag velat springa i flera år, hjälper...

En tävling/utmaning av något slag? Lolly -Är du på någon utmaning med hjälp av Nike+? Någon, vem som helst, som skulle kunna tänka sig någon form av stegtävling/km-tävling/puls-slag-tävling (vem får ihop högst siffra genom att räkna ihop alla minuter de befunnit sig i pulszon 3 och 4 typ eller nåt sånt)?

Eller så låter jag bara kroppen styra mig bort från vårsolen, in i SATS lokaler tills den tar sitt förnuft till fånga..?
Igår gick jag runt och frös hela dagen. Kände mig väldigt missanpassad i ballerina och tunn tröja. Kröp in en god stund i bastun på SATS mellan jobben. Idag har jag varit ute i solen och gottat mig hela dagen. Tjocktröjan kunde tas av och mitt ansikte har antagit en aningens rödaktig färg. Att jag hade trekvarts-långkisar kan benämnas överkurs, det är ändå mitten av maj.

Fått nog av den ständiga frågan så nu kör vi hemleverans ett tag igen...
Hey, Soul Sister - Train
Keep On Walking - Salem Al Fakir
I Gotta Feeling - Black Eyed Peas

Fireflies - Owl City

Memories - David Guetta
För tredje helgen i rad har jag checkat in och ut på hotell. Visst känns det lyxigt att få sängen bäddad och mumsa frukostbuffé men att nästa helg ska spenderas hemma i min egna säng råder inga tvivel om!
Jag har hört talas om att man blir pigg på våren. Ljuset och grönskan ska tydligen ha den inverkan på många. Själv vet jag inte hur jag skulle överleva utan min dagliga eftermiddagslur på soffan...
...är det tamejf*n vår!
Hey, Soul Sister - Train
Keep On Walking - Salem Al Fakir
I Gotta Feeling - Black Eyed Peas
Memories - David Guetta
Whataya Want from Me - Adam Lambert
Så har Valborg och Första Maj gått obemärkt förbi i skuggan av årets händelse so far. Numera Herr och Fru Beckman ska ha stort tack för en minnesvärd helg.