Bara några få timmar kvar av detta 2007. Har varit ett bra år och hoppas att det är ett sådant till som kommer!

Nyårslöfte: Brukar inte göra nyårslöften men om jag skulle göra något så får det bli att säga nej lite mer.

Årets bedrift: Att klara skriftliga provet till auktorisationen.

Årets sorgliga: Säga upp sig och favoritens farmor.

Årets kompisbebisar: Lova och Rut

Saker från 2007 som jag hoppas blir tradition: Gotlandsresan, vintersemestern och familjens midsommarfest.

Saker som jag hoppas under 2008 kan bli början på en tradition: Auktorisationsfika 5september med bästa pluggkompisarna.

Saker som känns spännande med 2008: Nytt jobb!

Tack syster att ni är sena till partajjet så att jag hann få till något som ska likna ett nyårsinlägg!

Gott nytt år!
Om du sitter här och läser detta och klockan är 21.00-23.10 söndagen den 30 december 2007 så är mitt tips att du förflyttar dig till tv-soffan och slår på tv3.

image80
Hör: Singalong och diskskrammel
Gör: Ligger på soffan
Ser: I kors av trötthet
Känner
: Trötthet och blossande kinder
Vill: Träna
Ska: Göra i ordning en kopp te
Kläder: Mjukisbyxor och svart polotröja
Middag: Gratinerad köttfärspasta
Dagen: Jobb
Väder: Rått

Nej, det går helt enkelt inte att få ihop ett inlägg...


Förfesttanken du har där är super! Det var ju så vi föll för spelet från första början i somras på Gotland.
Ska tillägga att man även kan köra tillsammans. Den ena spelar då bas och den andra gitarr, också kul!



Caroline undrar:
"åh finns det en extra gitarr att köpa!? Även till xbox eller är det bara PS?"

Absolut Caroline kan man köpa en till gitarr. Spelet blir då mycket roligare i och med att man kan köra mot varandra och får in lite tävlingsmoment. Precis som man har två handkontroller till vanliga spel har man två gitarrer till detta...

Hör: Tv-reklam och duschen
Gör: Oss beredde för dagens födelsedagsfirande
Ser: Favoritens nystrukna skjorta och de månadens betalda räkningar
Känner
: Snart-Är-Det-Jul-Pirr
Vill: Träffa lillasyster
Ska: Klä på mig
Kläder: Trosor och BH och handduksturban
Frukost: Havregrynsgröt och smörgås och jos
Dagen: Födelsedagsfirandex2
Väder: Mulet

Så var jag klar med julklapparna för i år. Måste vara rekord tror jag... 21 december... Känns skönt! Eventuellt blir det något litet inköp till, men om inte så är jag ändå helt klar och hyffsat nöjd.

Ikväll inviger vi vårt nya Guitar Hero. Det var ju med på Gotlandssemestern i somras och när vi var ut på kvällsutflykt häromkvällen fastnade vi vid provspelet på ONOFF. Så nu slog vi till på ett helt enkelt. Ska nog försöka fixa en gitarr till också, lite roligare då!

Imorgon är det födelsedagsfirande. Förhoppnignsvis lyckas jag träffa hemkomna syster med pöjk också.

Sedan är det bara uppesittarkväll kvar innan det är dopparedan...
JAG HITTADE DET!
Det som var slut till och med hos leverantören finns nu här i min ägo fint inslaget. Väldigt nöjd!
Det är så typiskt och kanske något man måste räkna med när man är ute i sista stunden men i alla fall. den enda julklapp som jag varit helt hundra på att jag skulle köpa och riktigt nöjd med är slut i varenda jäkla butik, till och med slut hos leverantör. Underbart! Och bara för att den idéen var så oslagbart bra så kan jag inte komma på något annat som skulle fungera som en värdig ersättare. Så om någon har tips på julklapp till pojkar i 8-12års åldern tas de tacksamt emot av desperat moster!
Nu har jag precis beslutat mig för att denna sjukperiod får lov att vara över. Ringde och meddelade att jag är åter i tjänst imorgon. Vet inte om det är klokt egentligen men jag känner mig inte tillräckligt sjuk för att ligga här och ha tråkigt längre. Ska bli skönt att slippa soffan och filten och de här fyra väggarna!

Ikväll ska vi nog åka och handla mat inför den stundande helgen. Hoppas att inte alltför många tänker samma tanke som vi!

Mitt nya VISA-kort kom idag också så nu kan jag ut och spendera igen. Känns skönt! Dessutom var det ett snyggt svart med rätt banklogga på, det jag hade innan var helt feltryckt och hade en helt annan banks namn på sig.

Vad jag längtar allra mest efter just nu (förutom mina småstrumpor och julaftonskvällen hemma i mammas trånga hörnsoffa...):

image79
Att jag kommer ägna januari åt...
image77
Pauluns GI-månad, klick-shoppad på CDON.
Blir hemma idag också. Efter att ha hostat mig till sömns är jag både trött och kraxig i halsen. Efter att inte ha fått ett enda tips på aktiviteter för en sjukling fasar jag redan för hur lång den här dagen kommer bli!

Saker på att-göra-listan för en sjukling idag:
  • Gå och köpa godis
  • Fixa med de framkallade semesterbilderna
  • Eventuellt hyra film (beror på om jag orkar skrapa fram bilen...)


Den här blev nästa fynd i min dvd-jakt... Nu har jag gett upp den för en stund. Ska ta och duscha av mig feber-svettet innan favoriten kommer hem.



Hittade den här i dvd-högen. Den är ju bara så himla fin!
Nu är det väl dags för lunch...
Idag är jag hemma från jobbet, sjukanmäld. Det är min absolut första sjukdag någonsin hos den här arbetsgivaren. Känns inte bra att förstöra sin egna så bra statistik såhär när det bara är drygt fyra veckor kvar tills jag entledigas från min tjänst för att börja på nytt. Men vad ska man göra när kroppen säger ifrån så tydligt som med att svimma mitt under ett uppdrag.

Har aldrig svimmat i hela mitt liv! Och om man nu ska önska sig omständigheter angående sådan saker som svimmningar så kanske jag inte hade valt att svimma mitt under pågående uppdrag men... Väldigt chockartad upplevelse å idag är jag hemma.

Så länge sedan jag var hemma sjuk så jag vet nästan inte vad jag ska göra. Tips?
Tills dessa ramlar in ska jag rota bland alla dvd:er och se vad jag hittar förutom damm...

Lagom till att jag ska sätta igång med julklapps-shoppingen (alltid sent ute) har mitt VISA avmagnetiserat sig. Beställde ett nytt som ska komma inom en vecka vilket innebär senast på torsdag. Vet att man kan betala med kortet ändå, provade det en sväng i torsdags och kan upplysa om att stressade julshoppande människor bakom i kön fick något svart i blicken när de insåg att jag var en sån krånglig kund som inte själv drog mitt kort inom en microsekund efter att "dra kort" börjat lysa i displayen.

Så, blir väl som vanligt. Julklappsshopping 23 december. Ger mig lite tid att komma på vad alla ska få också...

                            

Det blev de här pocketböckerna på semestern eftersom de andra jag beställde från bokus inte hann komma. Kan rekommendera Roslund & Hellström - Edward Finnigans upprättelse speciellt men egentligen alla tre faktiskt.

               
Fixade & masserade fötter, Coconutshake och Phad Thai.


image65
Bästa stranden, Monkey Beach på Koh Maak.

Och du ska få se mer!
Nu är jag hemma igen och kan fritt använda alla bokstäverna med prickar över igen. Det blir så tomt på något vis när semestern är över och man är hemma igen. Det där som man hade att se fram emot innan är plötsligt borta. Men kvar är en liten solbränna, en hel del bilder och en massa ork som man vilat upp och så alla minnen förstås.

Helt klart har man fått mersmak på att resa! Redan funderar man på när man skulle kunna ge sig iväg nästa gång och vart. Har en liten idé som växt fram under de här lunga dagarnas funderande som absolut ska undersökas närmare!

Nej, nu hör jag att det är min tur i duschen. För ungefär hundra timmar sedan trodde vi att det skulle gå att duscha på flygplatsen men gick bet vilket gör den kommande duschen till den ungefär mest efterlängtade i världshistorien!

  • Mer massage
  • Fler coconutshakes
  • En till pocket
  • Djungel & Vattenfall
  • Apa
  • En hel del Phad Thai (Nudelmat) & Tom Yam (Soppa) (hur de nu stavas...)

Senare idag ska vi till Bangkok. idag blir det som hittills varit slapp solsemester stadssemester. Ska kika lite tempel och shopping.


  • Massage
  • Coconutshake
  • Massvis med Pod-Radio
  • 2 pockets