Nu är det dags att börja öva på att säga tjugoåtta när någon frågar hur gammal man är. En fråga man i och för sig får allt mer sällan ju fler år man har att skryta med. Som vanligt har jag inte åldrats en minut de senaste trehundrasextiofem dagarna utan blir plötsligt över en natt ett helt år äldre på en gång.

Dagen var i alla fall bra. Först med jobb, jobb och jobb (självförvållat!). Sedan med trevlig middag med drygt halva familjen, stort tack till ni som kom och räddade min födelsedag från att bli en helt vanlig arbetsdag!

Nu ska jag se om jag har några kläder att packa till resan som bär av imorgon. Sedan bjuds svärfar på lunch innan han och Favoriten ska golfshoppa och jag ska inför-semester-shoppa.

Tror det blir en riktigt varm dag...
...att det är så långt mellan våra städer. Vill spontanfika, luncha och ha klassiska Luuk-kvällar....

Om en veckan jobbar jag de sista timmarna innan semester. Imorgon är alltså första dagen på sista veckan innan semester. Har varit lite mycket för lilla mig den sista tiden så ska bli väldigt skönt med ledigt.

Igår hade jag ganska tråkigt. Tränade (pilates, känns i kroppen idag!), kollade bröllop bröllop bröllop ur alla olika vinklar. Sedan på kvällen var jag sådär konstigt trött fast pigg som när man inte gjort nåt på hela dagen. Idag hoppas jag det blir lite mer aktivitet. Solen ser ut att bjuda på möjligheten att jobba på brottarlinne-brännan på min rygg...

Men först en liten löptur!

Personbästa på både mil, halvmarathon och marathon (syns inte ovan men 4.03 i Paris i april). Kan lägga våren 2010 till handlingarna och börja fundera över vad man ska göra med sensommaren och hösten...
När någon man inte känner speciellt bra omtänksamt påpekar att man ser trött ut, inte bara idag utan även tidigare i veckan när vi sågs, och uppmanar en att ta bättre hand om sig själv då skriver man upp presentkort på Make Up Store på önskelistan! Ett sådant som gäller för en liten provsminkning också...
  • Fortbildning -CHECK!
  • Upplåsning av spärrad bankdosa -CHECK!
  • SATS -CHECK!
Nu blir det litet litet jobb såhär framåt kvällen och sedan ska jag väl, som de senaste kvällarna, vila huvudet i Favoritens knä medan han tittar på fotboll och jag läser bok. Livet rullar på kan man väl säga...
Tog en paus från allt i helgen och åkte till Malmö. Broloppet stod på programmet. Riktigt skönt att komma iväg lite och tänka på lite annat, även om vissa saker förföljer mig var jag än går. En väldigt stor bonus var att minsta lilla Lillstrumpan sett till att också vara i Malmö i helgen. Finns ingen som hon och det ska vi vara väldigt glada över!

Idag är det måndag och ny vecka igen. Hittils har den inte bjudit på något mer spännande än telefonsamtla från dolt nummer klockan 06.15 (vill man ha tag i mig så dags på dygnet får man allt ge sig till känna och inte ringa från dolt nummer!) och en spärrad bankdosa efter tre misslyckade försök med PIN-koden.

imorgon väntar forbildning och upplåsning av spärrad bankdosa. Kanske en sväng till SATS också...
...känns det lite bättre idag... Hade jag ett val skulle jag inte precis ställt mig i kö för att vara jag. Verkligen inte igår och inte speciellt entusiastiskt idag heller. Nu har jag ju inget val men om jag hade det...
...är livet så ruttet hårt mot en...
Jodå, det blev en liten bio-vin-date med Fina Flickor igår. Trevligt!

Ikväll blev det rask promenad i favoritens sällskap. Precis duschat nu och ska ta och snoppa de efterlängtade jordgubbarna som jag äntligen fick med mig hem.
Lite ledigt idag, eller ska jobba senare i eftermiddag men annars i stort sett ledigt. Vet att jag borde tillbringat förmiddagen ute i solen men kan inte hjälpa det, är så fruktansvärt trött. Vill bara sova hela dagen ungefär. Eventuellt tar jag mig ut på en liten tur, den borde bestå av intervaller men som det känns nu blir det en promenad av alltihop. Förstår inte att jag är så trött men är väl helgens jobb som sätter sina spår.

Till kvällen får vi se om det blir dejt med Fina Flickor eller inte, det kanske kunde pigga upp...
...har jag ett svar på frågan "Vad är det roligaste/bästa uppdraget du varit med om?".

Tack! Ni är så fina!
Precis kommit in från en liten promenad. Har utmanat mig själv att göra någon sorts aktivitet minst trettio minuter om dagen under juni, juli och augusti. Får se hur det går, hittils galant!

Nu ska jag nog fixa en bröddeg och plocka i ordning lite i lägenheten. En dusch och sedan sjunka ner i soffan. Är alldeles ensam hemma eftersom Favoriten åkt till landet.

Japp, sätter fart... Fredagsfika med nybakat bröd är alltså målet...

I’m fine, don’t believe it
You know me enough to know that’s a lie
I’m close, hard as it is to say
To total disaster, barely holding on
I need you now

One night of your company
Might be the only thing to keep me sane

How many times have I come to you vulnerable like this?
I know you have the right to question, but please don’t ask
I need you now