Bonnbränna - Mammabränna

1kommentarer

Idag stod babymassage på schemat. Efteråt sällskapde vi ett gäng mammor och satte oss i solen med kaffe. Med inga tider att passa och trevligt sällskap blir det lätt några timmar. Med vinterblek och solkänslig hud blir det lätt lite bränna. Med trekvartsärm och lite uppknäppt skjorta blir det väldigt fult!

Så säger jag med lite sådär nöjt och glatt tonfall till Favoriten att jag ändå inte är liksom helt kräftröd i ansiktet. "Mmm, alltså, fast, det är bara en nyans under kräftröd."

Så den uppknäppta skjortan gör att urringningen ser ut som om jag varit ute och skördat hö i sådan där bondeskjorta. Mina armar är vita ner till armbågen där den röda färgen tar vid för att sedan övergå i brunt vid handleden, hur får man sådan bränna om inte genom att köra fyrhjuling?

1 kommentarer

carro

10 May 2011 20:42

"i en sådan där bondeskjorta" hehe. För i centrala staden har ni helt andra skjortor som ger helt andra typer av brännor?



Kanske ska googla efter en bondeblogg som skriver att de fått en kaffelatte-bränna óch ser ut som att de suttit ute i en sådan där innerstadsskinnjacka? ;)



(Bara hyff: Några extra ;) ;) ;) ifall ironin och den skämtsamma tonen inte lyser igenom.)

Kommentera

Publiceras ej