Tillsvidareanställd (Andra veckan)

3kommentarer

Är det såhär det ska vara i typ många år framöver;

Måndag-Fredag: Stiga upp på morgonen och göra sig i ordning för arbetsdagen genom att ikläda sig svart på överkroppen och äta en ordentlig frukost. Sedan komma hem på eftermiddagen/kvällen och försöka inbilla sig att hela dagen inte alls gått åt till att jobba utan att det minsann finns några timmar kvar som man girigt försöker utnyttja på bästa sätt.

Lördag  och söndag: Försöka passa på att slappna av och koppla av och vara ledig. Samtidigt som kommande vecka bör förberedas genom att tvätta (köpa nya underkläder håller inte i längden för en landstingsanställd) och laga lite matlådor (äta lunch ute håller inte i längden för en landstingsanställd).

Några veckor om året kan man faktiskt få ledigt... Jag ska inte vara sån! Och faktiskt så kan det svarta plagget på överkroppen bytas mot nåt mörkblått eller vissa nyanser av grönt och kanske till och med brunt. Vad klagar jag på egentligen?!

3 kommentarer

carro

19 Aug 2006 19:38

Ja visst känns det lite konstigt, att vara där man kämpat så för att vara, på minimuminkomst, och liksom känna: jaha. Okej - vilken tur att jag blev färdig i tid så att jag inte missade ett år eller två av denna underbara vardag?

c

21 Aug 2006 12:57

skulle gå in och läsa på din blogg, missade visste ett s i adressen så det blev malisen.blogg istället. Lite chockad... Bara vem? När? Va!? Tänkte: okej; nu är detför längesedan vi träffades.

T

12 Oct 2006 12:38

Haha kuuul skrivet juh! ;o)

/ T

Kommentera

Publiceras ej