Sommar sommar sommar

0kommentarer


Jag längtar efter varma sommarkvällar! Så innerligt längtar jag efter dem!!! Ni vet hur det känns, ni vet hur det luktar, ni vet hur det låter! Känslan när man sitter inlindad i en handduk på en ödslig strand. Man sitter sådär så att man håller om benen och liksom lutar hakan mot knäskålarna. Vattnet är alldeles alldeles stilla, i sanden ligger en kvarglömd spade.

Eller de sommarkvällarna på uteserveringarna hemma i småstaden. Ett lagom bra coverband spelar musik som man kan sjunga med i och dansa till. Man träffar alla gamla vänner och ovänner. Man är brun och fin, man har bara lilla kjolen och linnet på sig. När man vingligt går hemmåt beger sig solen redan upp och man stannar en stund på en bänk för att liksom njuta av bara det faktum att man inte fryser. 

Eller de regniga sommarkvällarna när åskan går. Man sitter inne och dricker te och spelar kort. När ovädret dragit förbi går man ut bara för att känna den där lukten som ett äkta sommarregn lämnar efter sig. Man går länge länge...

Egentligen räcker det att tänka på den där känslan i huden efter en dag i sommarsolen så värker hela mitt väsen av längtan till sommaren!!!!!

Snälla sommar, kom och ta mig med storm!!!

Kommentera

Publiceras ej