Köpenhamn

2kommentarer

Hemma igen efter en superhelg i Köpenhamn. Åkte i fredags och borde kanske anat att det skulle bli problem när favoritens VISA inte fungerade vid köp av flygbussbiljett. Jaja, det kan ju bli så ibland -Eller hur?!

Väl framme på Kastrup gick det inte ens att stoppa in kortet i bakomaten. Skumt! Tågbiljettautomaten ville inte heller godta köp med ovan omnämnt kort. Då insåg vi att helgen skulle få genomlevas utan just det kortet, fine!

Framme på hotellet var vårt rum inte städat. Vi fick ett nytt och allt var frid och fröjd.

Lördagen var ungefär bästa dagen på den här sommaren hittils. I alla fall som jag och favoriten tillbringat tillsammans bara vi två! Strosade runt i Köpenhamn med en av världens bästa guider i handväskan! (TACK Lisa!) Drack Ice-Blend som smakade underbart och svalkade skönt. Tog en lunch på Katz vid vattnet, rekommenderas! Sedan trampade vi upp i Rundetorn och fick oss en liten överblick av Köpenhamn. Skrev ett vykort till favoritens morfar och trampade så småningom neråt igen. Tog en tripp runt Rosenborg. Tillbaka till hotellet för att vila upp oss för en kväll på Tivoli i trevligt sällskap.

Allt strul med ofungerande VISA och ostädade rum var inte ens ett minne blott.

Ända tills vi haft en mysig Kanalbåttur och suttit i solen och lyssnat på Blip-Blop-musik och det var dags att flyga hem. Tillbaka på Kastrup möts vi av någon sorts kaos. ALLA flighter är försenade och våran var inget undantag. Vi var itne allra värst drabbade men kom inte undan lindrigast heller... Fem timmars väntande senare satt vi i alla fall i flygstolarna som skulle ta oss hem.

Trots allt är känslan idag, måndag, att vi haft en helt underbart myig helg i Köpenhamn!

2 kommentarer

carro

06 Aug 2007 20:56

åh, avundsjuk. Skulle också vilja åka till köpenhamn. Minns den där första sommaren lisa bodde där och vi åkte dit och gick ut. Kändes så somrigt bara!

lisa

06 Aug 2007 21:39

Men då hann ni med en starbucks iallafall! Eller?
Tack för en kul helg :)

Kommentera

Publiceras ej