Trodde aldrig jag skulle döpa ett inlägg till Blondinbella men... Här kommer det: BLONDINBELLA

0kommentarer

Vet inte om ni läser Blondinbella och känner till att det varit lite turbulent för den lilla damen de senaste dagarna? Hur som helst känner väl de flesta till Blondinbella, hon florerar ju lite här och där...

Uppenbarligen är det många som stör sig på Blondinbella. Det verkar som att en hel del provoceras av att hon är 17år, en stor skara stör sig också på att hon inte växt upp i Rosengård, Rinkeby eller Hammarkullen och tvingats äta blodpudding köpt för soc.pengar. Det är nog dessa två saker och så att Blondinbella inte har någon uppfattning om verkligheten som retar upp folk så väldigt. Jag förstår det inte!

Är det förbjudet att blogga om sitt liv för att man har det bra ställt? Måste man ha ont om pengar för att veta hur verkligheten ser ut?! Har man någonsin hört någon från övre medelklass säga till en socialbidragstagare "Du borde skaffa dig lite pengar så du kan förstå vad livet handlar om!". Det är ju ingefär vad en del säger till Blondinbella nu, att hon borde bli av med alla pengar så att hon får känna hur det är att leva utanför hennes fantasivärld. Jag förstår det inte!

Jag tycker alla ska få säga vad de tycker men att kasta flaskor i huvudet på någon bara för att hon bloggar om sin verklighet det är inte okej!

Kommentera

Publiceras ej