Thailand 09/10

1kommentarer

Vi började i Bangkok som bjöd på finhotell, thaiboxning och nyårsfirande.



Mätta på stad och sugna på sol och bad åkte vi söderut. Fortfarande vinterbleka ägnade vi oss åt poolhäng. Tvingades dock parera mellan regnen och åskan.



Sökande efter lite mer lugn och ro gick vi ombord på en båt till Lanta. Nu börjar vädret ta sig och vi ägnar oss åt ännu mera pool och strandhäng, småutflykter till öde öar och så min nyfunna konstnärshobby.



Vi åt gott och började få färg på kroppen, kände att det var dags att dra vidare. Så vi åker till Ngai där strändernas sand ska vara som potatismjöl. Där snorklar vi, myser och simmar in i Emerald Cave.



Någonstans kommer vi på att 00.15 den 19 januari innebär sen kväll den 18 januari. Vidare leder tankebanorna oss till att om man har ett flyg Bangkok-Sverige bokat just 00.15 den 19 januari är det inte optimalt att ha planet Krabi-Bangkok bokat vid 16-tiden den 19 januari. Mycket lättade över att denna upptäckt skedde över en lunch tre dagar före hemresa istället för på Bangkok flygplats lite mer än ett halvt dygn efter att planet hem till Sverige gått lyckades vi boka om Krabi-Bangkok och allt löste sig till det bästa.

Har haft det vädligt bra och känner att nu orkar jag mig genom resten av vintern!


Till världens bästa Favorit!







1 kommentarer

Lisa

22 Jan 2010 09:10

härligt! och lycka till med köket

Kommentera

Publiceras ej