Helgen so far

0kommentarer

Med en såhär bra fredag-lördag kan söndagen bli precis hur trist och tråkig den vill och helgen kommer ändå gå till handlingarna som en av de bättre. Igår var det en liten tripp till Småstadstrakterna. Storstrumpa bjöd på lunch. Systerdotter var finfin avlastning när det kom till blöjbyte och fyrhjulingskörning. Kvällen spenderade jag (jag är det rätta personliga pronomen här för det var verkligen jag och inte vi) på väldigt trevlig invigning av Väninnans företags lokaler.

Idag har vi äntligen fått inhandlat den där sängmobilen till Killen och han verkar gilla den. Börjar i alla fall gnälla när den slutar spela och snurra och blir nöjd igen när den dras upp på nytt. Lite fingerfärg fick vi med oss hem också, får se vad vi kan hitta på med den... En fika i vårsolen och massa familjemys hela eftermiddagen. Konstigt det här att prata om oss själva som familj och inte mena mamma, pappa och systrarna. Har inte riktigt vant mig vid det än...

Helgens lärdom får bli hur väldigt mycket det kan betyda att komma iväg några timmar en kväll och inse när man kommer hem att man saknat litegrand. Det fyller på tålamodsstapeln och boostar pusskontot så det räcker ett tag igen!

Kommentera

Publiceras ej