Kanske några ord till

3kommentarer

Sitter i soffan med Killen sovandes bredvid mig. Hade tänkt bygga lite kvällsrutin kring julkalendern men den lilla rackaren ville inte som jag. Först skrek han sig igenom de första fem minutrarna för att sedan somna och sova de resterande tio. Jaja, det tar på krafterna att ha hög feber i tre dagar tydligen, speciellt om det samtidigt flyttas just de dagarna.

Är ganska så sliten själv också faktiskt. Flytt och bilfärd genom landet, febersjuk liten Kille och så obekväma nätter på luftmadrasser och soffor. Men det mesta av det där är ju faktiskt ur världen nu även om en hel del återstår att packa upp och fixas.

Nu längtar jag mest efter att se hur livet ska levas här i vår Nya Stad. Träning, öppen förskola, lekparker och nya promenadvägar ska utforskas. Det känns lika spännande som det känns tråkigt att lämna allt som var vårt liv i staden vi så väl lärt känna...

Men ingen tid för grubblerier... Nu är det snart fredagskväll med På Spåret och lite choklad.

3 kommentarer

carro

03 Dec 2011 10:29

det tar ju alltid ett tag innan det känns som att den nya lägenheten inte är någon annans hem också. Men det kommer bli så bra det här! Med den starten kan det ju bara bli bättre.



Ser fram emot att hälsa på!

Lina

04 Dec 2011 23:34

Lycka till i ert nya hem i er nya stad! Vi är ju inte på plats än i vårt nya boende, men det närmar sig och tankarna far från spänning till vemod till föväntan till saknad i loopar runt runt... Kram

Smuk Som Et Stjerneskud

09 Dec 2011 01:01

Men nu får du la uppdatera lite, jag vill ju också veta vad som händer :) är så nyfniken på att veta hur ni har det...

Kommentera

Publiceras ej