Lätt och svårt

1kommentarer

Det är väldigt lätt att koka lite majs och potatis. Det är däremot himlans svårt att med stavmixern mixa en ynklig mängd. Faktiskt nästan omöjligt. Potatis är lätt att mosa med en gaffel. Majskorn är svårare att mosa med gaffel, skalen besitter nämligen en enorm överlevnadsinstikt verkar det som.

Det är väldigt lätt att skruva av burken på en barnmatsburk med majs och potatis från semper. Det är lite svårt att värma den lagom länge i micro men väldigt lätt att röra och blåsa tills det är lagom.

Jag är inte en sån som ger upp men i väntan på ministavmixerns intåg på marknaden håller vi oss till lättmosade rotfrukter och färdigmat på burk.

1 kommentarer

carro

20 Jun 2011 22:09

med tanke på hur kort tid de äter "burkmat" eller den hemmalagade motsvarigheten tyckte jag att det var värt pengarna att få det bekvämt. Man skall ju laga mat till dem en massa år efter att att de ratar burkmaten. Snart kommer det ju dessutom en tid där det inte bara är skal och mixers man skall ta hänsyn till utan även killens smaklökar, saltmängd i maten, kostcirkel, vitaminer, tillagningssätt...osv. Då känns en tia för hela paketet som en bra deal! ;)

Kommentera

Publiceras ej