På ett sätt blev det absolut lättare, men jag tyckte det där stekförbudet ställde till det en massa (iaf om man skulle följa det) koka köttstycken är inte min grej. Saltet gjorde också att många utav våra rätter gick bort eftersom godkäntgränsen var så låg. Vad det gäller kostcirkeln var det väl den lättaste delen, men om man då ville undvika köttkokningen så blev det för mycket tänkande för min smak. Var ju så kort tid tills att det var fritt fram för det mesta.
Sammanfattningsvis: Jag tycker det är duktigt av alla som lagar sin egen mat!
1 kommentarer
caroline
21 Jun 2011 16:20
På ett sätt blev det absolut lättare, men jag tyckte det där stekförbudet ställde till det en massa (iaf om man skulle följa det) koka köttstycken är inte min grej. Saltet gjorde också att många utav våra rätter gick bort eftersom godkäntgränsen var så låg. Vad det gäller kostcirkeln var det väl den lättaste delen, men om man då ville undvika köttkokningen så blev det för mycket tänkande för min smak. Var ju så kort tid tills att det var fritt fram för det mesta.
Sammanfattningsvis: Jag tycker det är duktigt av alla som lagar sin egen mat!
Kommentera